Doe mee aan onze zwemmarathon

In het kader van de warmste week wordt de zwemmarathon georganiseerd ten voordele van ‘VillaVip bredene’. De opbrengst gaat naar het aankopen van aangepaste fietsen voor de bewoners, zodat ook zij een fietstochtje kunnen maken.

Iedereen kan zijn steentje bijdragen, daarom bestaat deze zwemmarathon uit 3 thema’s:

 1. 30 minuten zwemmen op eigen tempo, minimum bijdrage 10 EUR of
  laat je individueel sponsoren
 2. 30 minuten aquafitnessen in het kleine bad, minimum bijdrage 10
  EUR of laat je individueel sponsoren
 3. 45 minuten spurten in een team van maximum 6, halen jullie de 
  afstand van 3000 meter.  Bijdrage minimum 10 EUR per deelnemer,
  bij het behalen van de 3000 meter is de bijdrage 5 EUR


Naar aanloop van de zwemmarathon wordt er vanaf 13 oktober ook snoep verkocht ten voordele van VillaVip Bredene. Snoep kan aangekocht worden
tijdens de wedstrjd aan de hotdog stand en tijdens de trainingen (maandag en donderdag) in de gang.

Over VillaVip Bredene

VillaVip Bredene is een hedendaagse, fijne en kleinschalige woning waar 10 volwassenen met een beperking samenwonen met een zorgkoppel.
De bewoners leven er volgens hun eigen ritme, interesses en passies. Samen met het zorgkoppel bouwen ze er aan een gezellige thuis.

Persoonlijke aandacht en veel liefde staan centraal in elke woning. We kiezen steevast voor kleinschaligheid in onze projecten. Hierdoor verloopt de communicatie en ondersteuning er een stuk eenvoudiger. Hier wordt dagelijks vers gekookt in de open keuken of samen gezellig een film gekeken in de grote woonkamer. Elke bewoner heeft een ruime kamer met een zithoek om zich even terug te trekken en de woning heeft een tuin met plaats voor een moestuin of enkele dieren.

Leslie en Jef vormen het zorgkoppel in VillaVip Bredene. Het is voor hen al jaren een droom om een eigen woning voor personen met een beperking te kunnen starten. Het koppel zorgt voor een warme thuis waar het leuk is en iedereen kan leven volgens zijn of haar eigen ritme en interesses. U kan erop rekenen dat ze samen met de vaste medewerkers een band opbouwen met de bewoners zodat de persoonlijke begeleiding echt mogelijk wordt.

Inschrijving

Individuele zwemmers

Ik steun VillaVip indivueel

Download dan hier het sponsorformulier en verzamel jouw sponsors

Aquafitness

Ik steun VillaVip indivueel

Download dan hier het sponsorformulier en verzamel jouw sponsors

Spurten in team

Wij steunen VillaVip