Pré-Competitie

Na het succesvol doorlopen van de zwemschool kan je doorschuiven naar de Pré-competitie groep. In deze groep bereiden we je voor op het competitiezwemmen. De nadruk wordt gelegd op stijl en techniek.

Je neemt deel aan tenminste 2 wedstrijden georganiseerd door Sporta en de clubkampioenschappen. Tijdens de wedstrijden is het verplicht om een BBV-badmuts te dragen.

Hier worden alle wedstrijdtechnieken (starten, keerpunten,…) aangeleerd en wordt je stijl en zwemtechniek verder verfijnd.

Van de Pré-competitiezwemmers wordt verwacht dat ze 15 minuten voor aanvang van de training aanwezig zijn in de kleedruimte waar ze zich droog opwarmen.

Eigen zwemvliezen zijn een must voor alle Pré-competitiezwemmers, maar zijn ook beschikbaar in de club. Zwemmen met zwemvliezen komt zeer vaak aan bod tijdens de trainingen. Eigen zwemvliezen bezorgen meer comfort aan je voeten. Zijn je zwemvliezen te klein geworden? Geen probleem, je kan ze binnen de club doorverkopen aan andere zwemmers.

Meer info: maya@bredensebruinvissen.be

Competitie

Volgt na de Pré-competitie. De nadruk wordt gelegd op stijl en techniek. Je neemt deel aan tenminste 2 wedstrijden georganiseerd door Sporta en de clubkampioenschappen.

Van de competitiezwemmers wordt verwacht dat ze 15 minuten voor aanvang van de training aanwezig zijn in de kleedruimte waar ze zich droog opwarmen.

Eigen zwemvliezen zijn een must voor alle competitiezwemmers. Zwemmen met zwemvliezen komt zeer vaak aan bod tijdens de trainingen. Eigen zwemvliezen bezorgen meer comfort aan je voeten. Zijn je zwemvliezen te klein geworden? Geen probleem, je kan ze binnen de club doorverkopen aan andere zwemmers.

Tijdens de wedstrijden is het verplicht om een BBV-badmuts te dragen.

– Fran
– Sophie

– Johan
– Maya

Pré-competitie en competitie: 141 euro

Pré-competitie en Competitie
Maandag 19u30 – 20u30
Woensdag 18u30 – 20u00
Donderdag 19u30 – 20u30
Zaterdag 09u00 – 10u00