Info

Beste zwemliefhebber,

Zwemclub de Bredense Bruinvissen is een recreatieve vereniging met een brede waaier aan zwemdisciplines.Het zwemmen wordt op een speelse en correcte manier aangebracht en stelselmatig opgebouwd met het oog op toepassing in competitieverband.

BBV probeert zwemmen aan te bieden op verschillende niveaus waar zwemmers terecht kunnen om hun sport te beoefenen volgens hun eigen mogelijkheden en verlangens, en waarbij gestreefd wordt om alle talenten die een zwemmer in zich heeft optimaal te ontwikkelen. De afdeling Aquafitness biedt een meer statische vorm van volledige lichaamsbeweging in het water. Ongeacht uw leeftijd of niveau kan je steeds terecht in de discipline.

Ook de triatleet kan bij ons terecht voor zijn zwemtrainingen. Al onze trainers, lesgevers en redders genoten een degelijke opleiding en nemen geregeld deel aan bijscholingen. Ze zijn niet alleen technisch onderlegd maar zijn eveneens gebeten door de zwemmicrobe.   Een aantal waarden als respect, vriendschap, discipline, open geest, … worden overgedragen op de clubleden. We staan open voor innovaties en vernieuwingen met het doel kwaliteitsverhogend te werken.

Sportieve Groeten,

Het bestuur