Op het eind van vorig seizoen hebben we afscheid genomen van onze trainer Yvan maar ook het aantal zwemmers blijft groeien. Dit betekent dat we voor het komend seizoen op zoek zijn naar zwemtrainers voor de diverse zwemgroepen.

Wellicht dat jij één van onze nieuwe zwemtrainers wilt zijn?

Als zwemtrainer is het je voornaamste taak om samen met je collega’s de zwemtraining voor een groep te verzorgen met een trainingsschema dat je van de hoofdtrainer krijgt. Waar nodig geef je de zwemmers techniekaanwijzigingen en pas je het programma aan in overleg als dat nodig is.

Wat verwachten we WEL van je:
– Enthousiasme richting de zwemmers
– Beschikbaar op één van de zwemtrainingen maandag en/of donderdag 18u30-19u30 of 19u30-20u30, of eventueel zaterdag 09u00-10u00

Wat verwachten we NIET van je:
– (jarenlange) wedstrijdzwemervaring als zwemmer en/of coach. Dit is altijd handig, maar in éérste instatie zijn enthousiasme en de wil om te leren veel belangrijker.
– Dat je helemaal alleen voor een zwemgroep staat, we zullen je goed begeleiden zodat je niet direct in het diepe wordt gegooid
– Dat je meegaat naar zwemwedstrijden. Dit mag natuurlijk wel en is altijd tof voor de zwemmers, maar is absoluut geen “must”

Als je meer informatie wil hebben en/of je wilt trainer worden, stuur dan een mail naar maya@bredensebruinvissen.be

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter