1. Waarom inloggen

In Twizzit vind je alle informatie zoals de planning, groepsindelingen, communicatie en nog veel meer terug. Ben je lid van meerdere organisaties die Twizzit gebruiken of wil je als ouder jouw account aan dat van jouw kinderen linken zodat je gemakkelijk kan wisselen van account? Link dan zeker de verschillende accounts aan elkaar.

2. Eerste keer inloggen of login/wachtwoord vergeten .

Ben jij jouw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten om in te loggen in Twizzit? Volg dan onderstaande stappen om het wachtwoord en/of de gebruikersnaam van jouw account opnieuw in te stellen: 1.Surf naar https://app.twizzit.com 2. Klik op de optie “no login yet, or forgot password?” 3. Geef je naam, voornaam en geboortedatum op in de daarvoor voorziene velden 4. Klik op “search” 5. Vink de optie die overeenkomt met jouw gegevens aan en klik vervolgens op “send login” 6. Je ontvangt een link in de mailbox waarmee je account is aangemaakt. 7.Geef je gebruikersnaam en wachtwoord opnieuw in 8. Klik op “log in”.

3. Mijn planning & aanwezigheden

In mijn planning kan je jouw of dit van je kind zijn/haar persoonlijke agenda consulteren en kan je je aanwezigheden invullen voor de verschillende activiteiten, zodat verantwoordelijken automatisch op de hoogte worden gebracht.