28
APR
2018

BBV – Fin de saison BBQ

Posted By :
Comments : 0

Ook dit sportjaar sluiten we af met onze BBQ

Waar: 
Koninklijke Roei- en Nautische Sport Oostende vzw
Prins Albertlaan 104
8400 Oostende

Wanneer:
Zaterdag 23 juni 2018 om 19 uur

Prijs:
18 euro per persoon
13 euro per kind (tot en met 12 jaar)

Inschrijven kan enkel en alleen door overschrijving op rekeningnummer BE75 9730 8554 6051, van de Bredense Bruinvissen vzw met vermelding van naam, voornaam, aantal volwassenen, aantal kinderen. Uiterste datum van inschrijving 16 juni 2018. Om praktische redenen kan er na deze datum niet meer worden ingeschreven.

About the Author

Leave a Reply

*

Deze website maakt gebruik van cookies om je de optimale online gebruikservaring te kunnen bieden. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten