12
DEC
2017

Nieuwjaarsduik 2018

Posted By :
Comments : 0

We kijken terug uit naar een nieuwe editie van de nieuwjaarsduik die we organiseren met hulp van enkele andere Bredense sportverenigingen, met o.a. kajakclub “De Waterratjes” en duikclub “DNBO Duikernikkers”.

Na een korte opwarming duik je samen met vrienden of familie het zeewater in. Schrijf je vlug in via de website want de plaatsen zijn beperkt

 

About the Author

Leave a Reply

*

Deze website maakt gebruik van cookies om je de optimale online gebruikservaring te kunnen bieden. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten